таг: шуи

НЕ ЧУВАЈТЕ ПРАЗНИ ТЕГЛИ ВО КУЌАТА: Ослободете се од овие три...

0
Правилата на фенг шуи за уредување на домот, привлекување позитивна енергија и позитивни вибрации во куќата станаа популарни во целиот свет. Покрај...

Привлекува лоша енергија: Овие предмети никако не треба да стојат во...

0
Фенг шуи е кинеска техника за уредување на просторот и подразбира правила кои обезбедуваат позитивната Чи енергија да тече слободно низ домот. Важно...

Фенг шуи совети: Како да ги донесете љубовта и интимноста во...

0
Фенг шуи е древна кинеска уметност која верува дека одредени аспекти на животот можат да се подобрат или да се повратат во...