fbpx

таг: шкорпиите

Ова се најдобрите и најлошите љубовни партнери за Шкорпиите

0
Шкорпиите се прилично пребирливи кога е во прашање изборот на партнер. Имаат силна личност, тврдоглави се и не се подготвени да се прилагодат...

Вечерва во точно одредено време погледнете во небото – еве зошто

0
Ноември е месец на шкорпиите, а бидејќи ни доаѓаат деновите на млада месечина, чие влијаение особено ќе се засили вечерва во 22 часот...