таг: широк

Три пијалоци се најлоши за здравјето на цревата

0
Преработените пијалоци вклучуваат широк спектар на пијалоци кои поминале низ различни производни процеси. Овие пијалоци често содржат додадени шеќери, вештачки ароми, конзерванси и...

Овие два пијалоци се најлоши за здравјето на цревата

0
Преработените пијалоци вклучуваат широк спектар на пијалоци кои поминале низ различни производствени процеси. Овие пијалоци често содржат додадени шеќери, вештачки ароми, конзерванси и...

(ВИДЕО) Снимен рускиот напад врз Украина

0
Руските трупи започнаа напад со широк опсег на Украина во четвртокот, додека претседателот Владимир Путин...