таг: Ширеф

Велика Британија: Наскоро би можело да имаме војна со Русија, предупредува...

0
Генералот Сер Ричард Ширеф, исто така, предупреди дека Велика Британија може да заврши во војна со Русија доколку кризата се интензивира...