таг: Шетнер

Капетан Кирк највозрасната личност во Вселената: Секој треба да го направи...

0
Вилијам Шетнер мина 11 минути во ракетата на вселенската агенција „Блу oриџин“ во земјината Орбита. Славниот капетан Кирк – иконата на „Ѕвездени патеки“,...