fbpx

таг: Швеѓаните

Швеѓаните помалку од 10 отсто од паричните трансакции ги вршат во...

0
Швеѓаните помалку од 10 отсто од паричните трансакции ги вршат во готовина и размислуваат за замена на круната со дигитална...