fbpx

таг: Шампоните

ВНИМАВАЈТЕ: Ова се штетите од шампоните со поминат рок

0
Шампоните обично траат 18 месеци по отворањето или три години ако не се отворени. Употребата по истекот на рокот може да има опасни...