fbpx

таг: Чудно

Од Јапонија до Данска: Најчудните методи на воспитување деца

0
Затоа, не е ни чудно што многу родители користат одредени методи за детето да порасне во успешна и среќна личност. ...

Научниците го објаснија мистериозниот феномен дежа ву

0
ДАЛИ некогаш сте имале чудно чувство дека веќе сте доживеале нешто што всушност сте го виделе за прв пат во животот? Ако одговорот...

Колумна: Не ли ви мирисаат е-учебниците на нови мајмунлоци?

0
Чудно како МОН пред да донесе важни одлуки за да ги дообоси нашите деца, во актуелниов случај – употреба на дигитални учебници...