таг: чуда

Од точка до бебе: Еве како се развива животот во мајчиниот...

0
Бебињата се дефинитивно најголемите чуда на овој свет. Нивниот развој во мајчината утроба е навистина неверојатен. Од моментот на зачнување до породување во...