таг: чоколаден

Милка орео се повлекува од македонскиот пазар, содржи делови од пластика!

0
Од продавниците се повлекува чоколаден бар Милка орео од 37 грама поради присуство на делови од пластика, информира Агенцијата за храна. Чоколадниот...