таг: Чиа

Ова мора да стане ваше секојдневие доколку сте над 30 години...

0
Чиа семето во последните години добива посебна популарност бидејќи спаѓа во групата на исклучително здрави намирници, а се користи како додаток во јадењата...

Чиа семе: Дали навистина е толку добро за вашето здравје?

0
Чиа семето со години се нарекува „супер храна“. Честопати можете да го забележите на менито како додаток во доручек или во продавниците...