таг: четиринаест

Според Календарот на МПЦ: Утре се празнуваат овие светители

0
Светите четиринаест илјади младенци маченици во Витлеем Бидејќи мудреците од Исток не се вратија од Витлеем во Ерусалим за да му јават...