таг: четиригодишната

Успешна Македонка во Австрија: Васка Димитрова – Јуриќ, млад менаџер во...

0
Триесет и четиригодишната Васка Димитрова – Јуриќ е млад менаџер во австриската компанија за пренос на струја АПГ (Austrian Power Grid/Австриска преносна мрежа)....