таг: црквите

Франција ја зголеми безбедноста во црквите во текот на божиќните празници...

0
Франција ќе ја зголеми безбедноста околу црквите во текот на божиќните празници поради можни напади, пренесува ДПА. Полицијата и жандармеријата ќе бидат видливо...

Најтивок Божик во Европа

0
Во Германија црквите ќе бидат отворени за Божиќ, но не е дозволено пеење, а верниците ќе мора да носат маска и да бидат...