таг: циклон

„Постои ризик по човечки животи“: На Австралија и се заканува силен...

0
Тропскиот циклон Сероха станува се посилен и се движи денес кон западот на Австралија, каде службите за итни случаи подготвуваат засолништа за претстојните...