fbpx

таг: „флувоксамин“

Евтин антидепресив го намалува ризикот од долга хоспитализација кај пациенти со...

0
Антидепресивот „флувоксамин“ ја намалува потребата од хоспитализација кај високоризичните возрасни пациенти со Ковид-19 покажуваат клиничките испитувања, јавија американските медиуми. Научниците испробале лек против...