таг: физичката

И науката докажа: Жените работат понапорно и повеќе од мажите

0
Физичката работа одзема многу време и енергија за повеќето луѓе во светот секој ден. Што одредува дали жените или мажите работат понапорно во...

Ново истражување открива кои типови на мажи им се најпривлечни на...

0
Иако сме свесни дека физичката убавина е менлива и никогаш не е пресудна, сепак секој човек има одредени преференции. Што мислите, кои типови...