таг: турбулентен

Подгответе се за внатрешни бури: ДЕНЕС е најнесреќниот ден во годинава

0
Астролози велат дека овој турбулентен 30 ноември речиси на никого нема да му донесе пријатни нешта. Доколку владее чувство дека ништо не оди...