таг: трендови

Нова спортска дисциплина „mermaiding“ – како да пливате како сирена?

0
Еден од поновите трендови во светот на водените спортови е „сирена“, дисциплина која ве учи да се движите под вода како сирена, спорт...

Пет трендови за состаноци кои ќе ја одбележат 2022

0
Овие 5 трендови кои доаѓаат во 2022 година ќе одредат како изгледаат љубовните состаноци во текот на пандемијата. Додека се збогуваме од...

Словенија размислува да воведе партиципација при хоспитализација на невакцинирани лица

0
Во Словенија, која деновиве бележи пад на епидемиолошките трендови во пандемијата, размислуваат за еден вид парична казна за оние кои не...

MyIute – нова мобилна апликација за брзо и лесно аплицирање ...

0
Следејќи ги најновите светски трендови за дигитализација на личните финансии, ИутеКредит Македонија ја лансираше мобилната апликација MyIute...