fbpx

таг: трговија

УНХЦР – Бегалците од Украина се соочуваат со ризици од трговија...

0
Бегалците од Украина се соочуваат со ризици од трговија со луѓе и експлоатација, предупредува во...

Властите во Австрија разбија мрежа на трговија

0
Властите во Австрија разбија мрежа на трговија со луѓе кои пренеле стотици мигранти во земјата...

Србија подготви сертификати за дигитална вакцинација

0
Министерката за трговија, туризам и телекомуникации, Татјана Матиќ, вели дека Србија веќе подготвила дигитални сертификати за вакцинација,...

Србија подготви дигитални сертификати за вакцинација

0
Министерката за трговија, туризам и телекомуникации, Татјана Матиќ, вели дека Србија веќе подготвила дигитални сертификати за вакцинација, кои ќе овозможат полесно движење и...