fbpx

таг: томографија

Д-р Биљана Божиновска, специјалист по радиологија: Компјутерската томографија на белите дробови...

0
Компјутерската томографија на белите дробови, иако ја покажува засегнатоста од ковид-19 (97 отсто специфичност) на паренхимот на белите дробови, сепак, не е...