fbpx

таг: Токиските

Поради преоптовареност на болниците во Токио издадено највисоко предупредување

0
Токиските власти соопштија дека товарот врз здравствениот систем се должи на зголемувањето на бројот на пациенти со Ковид-19, поради што предупредувањето за медицинска...