fbpx

таг: течење

Главоболки, болки во грлото и течење на носот се главните симптоми...

0
Главоболки, болки во грлото и течење на носот се едни од најчесто пријавените симптоми на индискиот сој на коронавирус во Велика Британија, пишува...