fbpx

таг: температура

Светска метеоролошка организација: температурите ќе продолжат да растат

0
Половични се шансите годишната просечна глобална температура привремено да достигне 1,5 °C над прединдустриското ниво...

Се појавија нови симптоми на ковид-19

0
Зголемената телесна температура, сувата кашлица и проблемите со дишењето се најчестите симптоми на коронавирусот, но заразата предизвикува и други симптоми кои се манифестираат...

Kовид-прсти, симптом за Ковид или реакција на имунолошкиот систем

0
Зголемената телесна температура, сувата кашлица и проблемите со дишењето се најчестите симптоми на коронавирусот, но заразата предизвикува и други симптоми кои се манифестираат...