fbpx

таг: телефонските

Хакер јавно ги објавил податоците на над 500 милиони корисници на...

0
Личните податоци и телефонските броеви на повеќе од 500 милиони корисници на Фејсбук денеска се објавени на еден форум. Според Блумберг, ова...