fbpx

таг: телекомуникации

Во Јапонија казнети државни службеници бидејќи дозволиле да бидат почестени

0
Јапонското Министерство за телекомуникации денеска казни 32 вработени бидејќи го прекршиле етичкиот кодекс и дозволиле да им бидат платени скапи вечери. Скандалот...

Србија подготви сертификати за дигитална вакцинација

0
Министерката за трговија, туризам и телекомуникации, Татјана Матиќ, вели дека Србија веќе подготвила дигитални сертификати за вакцинација,...

Србија подготви дигитални сертификати за вакцинација

0
Министерката за трговија, туризам и телекомуникации, Татјана Матиќ, вели дека Србија веќе подготвила дигитални сертификати за вакцинација, кои ќе овозможат полесно движење и...