таг: театарски

Почина големиот хрватски актер Перо Квргиќ

0
Легендарниот театарски, филмски и телевизиски актер Перо Квргиќ почина на 94 години, само неколку недели по Мустафа Надаревиќ. Последните години од животот ги...