fbpx

таг: Твитерпрофилот

„Твитер“ го суспендираше профилот на боливудската актерка Кангана Ранаут

0
Твитер-профилот на Кангана Ранаут беше суспендиран трајно поради кршење на политиката за ширење омраза и навреди. Имено, таа е позната по нејзината...