fbpx

таг: Тајладскиот

Нов скандал на тајландскиот премиер: За да избегне новинарско прашање, ги...

0
Тајладскиот премиер, Прајут Чан-оча, предизвика уште еден во серијата негови скандали со медиумите, овој пат демонстрирајќи необичен начин на избегнување на новинарско прашање,...