fbpx

таг: супстанција

ФОТО: Некои од најскапите парфеми содржат измет од кит, а Дру...

0
Улогата на оваа супстанција е двојна: да го подобри и надополни мирисот на парфемот и да го „зацврсти“ мирисот на парфемот на...