fbpx

таг: Супстанцијата

Супстанцијата за „спутник В“ пристигнува во Србија, утре почнува произвотството на...

0
Супстанцијата за производство на вакцината „спутник В“ пристигнува во Институт Торлак во попладневните часови, а производството на вакцината во тој институт започнува...