fbpx

таг: Супержена

Колумна на Даниела Антоновска: Супержена – поглед одблизу

0
Супержена –звучи лесно, но многумина од нас жените го чувствуваат притисокот да ги исполнат неколкуте улоги и двојната смена. Двојната смена која...