fbpx

таг: Супарон

Лилјаците се домаќини и на вирусот нипа, чија смртност е и...

0
Супарон Вачараплуесади (Supaporn Wacharapluesadee), научник од Тајланд, е специјализирана за „лов на вируси“. Таа раководи со научниот центар за заразни болести на...