таг: стрес

Овој стрес е најсилен и најштетен за современиот човек

0
Финансискиот стрес е најсилниот стрес што го погодува современиот човек, покажува британско истражување....

Шест симптоми на телото кои покажуваат дека сте под преголем стрес

0
Секој е под стрес од време на време. Доколку навреме не препознаеме дека сме во стресен период и не работиме на тоа, тоа...

Фантастични промени: Што се случува во телото после 30 минути трчање?

0
Начинот на живот, деловните обврски и постојаниот стрес драстично ни ги променија навиките, па прво се откажавме од стандардните физички активности. Повеќето...

Не посегнувајте веднаш по апче, овие начини се одлични за ослободување...

0
Дали поради стрес и замор или поради настинка, главоболката се појавува многу често и не измачува. Следниот пат, пред да започнете да...

Туш со топла или ладна вода?!

0
Ги држи физичкиот и ментален стрес подалеку Ако се борите со стресни мисли, размислете да влезете под ладен туш. Студениот туш...

Истуширајте се со ладна вода, еве зошто е важно тоа

0
Ги држи физичкиот и ментален стрес подалеку Ако се борите со стресни мисли, размислете да влезете под ладен туш. Студениот туш...