fbpx

таг: стојам

Сама и дотерана Лила Филиповска се збогуваше со 2020 година: Сѐ...

0
„Еве стојам и гледам како полека си заминува 2020-та, некако бавно како да не ѝ се оди, синкир била прекрасна. Оди и...