fbpx

таг: стопанска

Стопанска банка донираше хируршка опрема на Универзитетската клиника „Св. Наум Охридски“

0
Стопанска банка донираше хируршка и лапараскопска опрема на Универзитетската клиника по хируршки болести „Св. Наум Охридски“. Со...

Иднина, а не минато за граѓаните – одражан состанок на бизнисмени...

0
Српската стопанска комора во Белград беше домаќин на седницата на Управниот одбор на Шест инвестициски форум од Западен Балкан (Киф ЗБ6), асоцијација што...