fbpx

таг: степенот

Техника развиена од војската со која ќе заспиете за само две...

0
Од почетокот на пандемијата, степенот на клиничка несоница се зголемил за над 35 отсто, а меѓу 50 и 75 проценти од луѓето бележат...