fbpx

таг: Статистички

„Фајнанс Тинк“: Растот на просечната плата резултат и на зголемениот број...

0
Статистички зголемената просечна нето-плата која достигна 28.272 денари е резултат и на зголемениот број на отпуштени граѓани....