fbpx

таг: старозаветните

Денеска е Св. пророк Авакум, го прорекол падот на Ерусалим

0
Авакум е еден од старозаветните пророци. Живеел шест века пред Христа и го прорекол падот на Ерусалим, опустошувањето на градот и храмот...

Денеска е Св. пророк Авакум, прорекол падот на Ерусалим

0
Авакум е еден од старозаветните пророци. Живеел шест века пред Христа и го прорекол падот на Ерусалим, опустошувањето на градот и храмот...