fbpx

таг: „Спироски”

Дарителскиот регистар за коскена срцевина на фондацијата „Спироски” од денеска активен...

0
Научната фондација „Спироски” оваа година почна да гради дарителски регистар за срцевина во склоп на нивната фондација, со цел нашата држава да добие...