таг: состане

Итен состанок на Советот за безбедност за нападите на Русија во...

0
Советот за безбедност на ОН ќе се состане за да разговара за целните напади на...

Итен состанок на Советот за безбедност на ОН за Украина

0
Советот за безбедност на ОН денеска ќе се состане на итен состанок за да се реши ескалацијата на хуманитарната криза во...

Експерти на СЗО на состанок поради вакцината на АстраЗенека

0
Светската здравствена организација за вакцини ќе се состане денеска за да разговара за безбедноста на вакцините против...