таг: Сонцестој

Подгответе се за летен солстициј: Енергијата на Сонцето на 21 јуни...

0
Летната краткоденица (Сонцестој или солстициј) е еден од најважните денови во годината кога на календарот започнува летото, а на тој ден Сонцето ја...