таг: советуваше

Белгискиот регулатор бара запирање на работата на најстарите нуклеарни централи во...

0
Белгискиот регулатор за нуклеарна енергија (FANC) ја советуваше владата да не го продолжува...

ФБИ им препорача на американските олимпијци да не ги носат мобилните...

0
ФБИ ги советуваше американските спортисти кои ќе учествуваат на Зимските олимписки игри да не ги носат со себе своите мобилни телефони...