fbpx

таг: „Сметам

Д-р.Зибери: Прерано е дa се прогласи крај на пандемијата

0
Сметам дека рано е да се прогласи крај на пандемијата. Се опуштија мерките, но кај нас свеста треба да работи и да се...

Интервју со Сара Климоска, глумица: Уметниците се вреднуваат доколку постигнат успех...

0
Сметам дека кај нас концептот на глумец, режисер, драматург, вработен во театар е општо проблематичен. Потребни се сериозни реформи во таквиот систем...

Лоша опклада: Германците ја немаат вакцината која ја направија

0
„Сметам дека моментната ситуација е резултат на тоа што одговорните грубо потфрлија“, изјави Фрауке Цип, невролог од германската Национална академија на науки....