таг: „Сименс“

„Сименс“ конечно одлучи да го напушти рускиот пазар

0
Германската мултинационална компанија „Сименс” најави дека ќе го напушти рускиот пазар, придружувајќи им се на стотиците компании што се повлекоа од Русија поради...

„Сименс“ го претстави својот водороден воз, замена за шинобусот

0
Германскиот конгломерат „Сименс“ денеска го претстави моторниот воз којшто се движи на водород, развиен со германскиот железнички оператор „Дојче бан“. Предвидено е да...

„Дојче бан“ и „Сименс“ направија воз на водород

0
Германскиот конгломерат „Сименс“ денеска го претстави моторниот воз којшто се движи на водород, развиен со германскиот железнички оператор „Дојче бан“. Предвидено е да...