таг: Сеизмолошката

Сеизмолошка служба на Хрватска: Можни се нови потреси

0
Шефицата на Сеизмолошката служба на Хрватска, Инес Иванчиќ, ги предупреди граѓаните на можноста од нови земјотреси во наредните часови и денови во областа...

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ОД СЕИЗМОЛОШКАТА СЛУЖБА: Можни се нови потреси во Хрватска

0
Шефицата на Сеизмолошката служба на Хрватска, Инес Иванчиќ, ги предупреди граѓаните на можноста од нови земјотреси во наредните часови и денови во...