таг: свршувачката

Среќна и вљубена: Кајли Миног тајно се сврши, а пријателката ја...

0
Веста за свршувачката на поп-ѕвездата Кајли Миног, што случајно ја откри Били Пајпер, ја потврди маќеата на Пол Соломонс, Велшанинот кој го...