таг: самоизолација

ПАТРИЈАРХОТ ПОРФИРИЈ ВО САМОИЗОЛАЦИЈА – еве ги деталите

0
Српскиот патријарх Порфириј е во самоизолација, затоа што бил во контакт со лице заболно од коронавирусот – Имајќи предвид дека тој бил...