таг: саксофонист

Братот на Атанасовски: Ни викаа навредени дека биле способни да го...

0
Братот на познатиот саксофонист Ице Атанасовски негира дека тој починал од корона. Вели, со два негативни теста го лекувале од корона, иако проблемот...