таг: Сакис

Неговиот хит го пееме веќе 18 години – како изгледа денеска...

0
Грчкиот пејач Сакис Рувас ја „запали“ Европа со песната „Shake It“, со која ја претставуваше својата земја на Евровизија во 2004 година во...